Om mig

Jag är diplomerad samtals- och energiterapeut samt coach. Jag har en 3-årig utbildning på Lifecap AB där utbildningen är kvalitetssäkrad enligt ISO 9001:2008. Jag är även utbildad Mindfulnessinstruktör hos Mindfulnessgruppen.

Jag har många års erfarenhet av personalutveckling och coaching som chef på ledande befattningar inom näringslivet. Jag är även utbildad i kommunikation, projektledning och värdebaserat ledarskap. Jag har i grunden en teknisk bakgrund som webmaster och supportingenjör.

Jag arbetar även som lärare för blivande samtals- och relationsterapeuter på Lifecap AB, www.lifecap.se. Jag har också föreläsningar i bl.a. Mindfulness, konflikthantering, medberoende och relationsfrågor.


Mitt mål är att hjälpa människor skapa en förändring i sitt liv, att hitta sina möjligheter och ett bättre mående. Som terapeut och coach är det avgörande för mig att skapa ett tryggt klimat i hopp om att du som söker min hjälp kan känna tillit och våga sätta ord på det som du känner och finna dina vägar.